Odstop od nakupa in vračilo blaga

Kupec ima pravico, da ponudniku v roku 15 dni od prejema kupljenih izdelkov pisno sporoči odstop od naročila.  Odstop od naročila mora sporočiti na kontaktni elektronski naslov ali s klasično pošto na naslov ponudnika. Kupec  je nato dolžan vrniti blago ponudniku v 15 dneh od datuma, ko je ponudniku posredoval sporočilo o odstopu od naročila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani ter v originalni embalaži, vrnjenemu izdelku pa mora biti priložena kopija računa.

Kupec, ki odstopi od naročila razreza plošč, je dolžan kriti stroške storitve razreza in morebitne obdelave robov. Ponudnik mu v tem primeru ni dolžan vrniti celotne kupnine.

Kupcu, ki odstopi od naročila za vse ostale artikle iz naše spletne trgovine, bomo kupnino vrnili takoj po vračilu blaga.


Reklamacije:


Priporočamo vam, da ste pri naročilu razreza plošč zelo pozorni in natančni, da bodo vaše meritve pravilne, saj se boste tako izognili mnogim nevšečnostim in težavam pri vašem nadaljnjem delu.

Izdelek, ki bi bil napačno izdelan v našem podjetju, bomo v najkrajšem možnem času nadomestili z novim. V primeru, da kupec pri oddaji naročila razreza plošč naredi napako (npr. napaka pri merjenju), le-ta ni upravičen do reklamacije. Izdelek v tem primeru predelamo le proti plačilu.

 
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine HOBILES so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.